Menü Bezárás

Alapítvány

 

segit_tn.jpg

Bocskai Iskola Alapítvány
Adószám: 19636766-1-43
Számlaszám: 10103805-51033036-00000003

 

A Bocskai Iskola Alapítványt az iskolába járó diákok szülei alapították 1990-ben abból a célból, hogy az intézmény tanulóit mind a tanulásban, mind a szabadidős tevékenységekben anyagilag is tudják támogatni. Az alapítvány alapvető bevétele évente a szülők, támogatók által a SzJA bevallás során felajánlott 1%.

Az évek során jelentős szülői segítséggel sikerült az Alapítványnak írásvetítőket, sporteszközöket, a nyelvtanuláshoz CD lejátszós mini HI-FI tornyokat vásárolni.

Jelentős támogatást élveznek évről évre a háziversenyek, a kerületi, a budapesti és az országos versenyek, így lehetővé vált az anyagilag nehezebb helyzetben lévő gyermekek részvétele is. A 2010-es évben új szintfoltként épült be a támogatások körébe a tanulók által letett angol nyelvvizsga díjának támogatása.

A Bocskai István Általános Iskola alapvetően törekszik az iskola családias jellegének megteremtésére, megőrzésére, több olyan programot tervezve az iskolai tanévben, amelyek kiemelik a család jelentőségét, és amelyek már szinte hagyományként épülnek bele az intézmény történetébe. Nagy segítséget jelent, hogy ezeket a „jeles” napokat a Bocskai Iskola Alapítvány is támogatja. A Bocskai nap, a Bocskai Gála, a karácsonyi bütykölde és a családi nap is kiemelt szerepet tölt be gyermekeink és szüleik életében, hiszen ezeken a családi programokon gyermekeink a szüleikkel, testvéreikkel együtt vesznek részt, és élvezik az együtt töltött időt, a közös élményeket.

A gyermekeket és szüleiket is támogatjuk azzal, hogy mind az erdei iskola, mind a nyári tábor támogatást élvez, segítve ezzel a kis közösségek kialakulását, összetartását.

 

A Bocskai Iskola Alapítvány 2010. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2011. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2012. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2013. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2014. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2015. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2016. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2017. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2018. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2019. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2020. évi pénzügyi elszámolása

A Bocskai Iskola Alapítvány 2021. évi pénzügyi elszámolása